gotes

3 comentaris:

  1. quina foto! de veritat que és preciosa, totes les teves fotos tenen alguna cosa, i també m'agrada força els virats que li fas..
    respecte a la plantilla, m'agrada tot, però el que no he pogut aconseguir és la disposició dels gadgets d'aquesta manera, els desplegables de dalt i els posts recents de sota.. vaig anar a personalitzar però no me'n vaig sortir, si és senzill de dir-m'ho en poques paraules t'ho agrairé i sinó m'ho tornaré a mirar i et faré preguntes més concretes.. gràcies de veritat!

    ResponElimina
  2. Lolita,
    En poques paraules no és posible d´explicar-ho tot,no és dificil d´apendre,però al principi hi has de donar unes quantes voltes per conèixer el dissenyador,i és provar-ho tot.
    Com que ja tens la plantilla(m´ho estic pensant)per fer proves,i que no hi ha res que puguis espatllar,podriem començar per parts :
    En primer lloc hauries de pujar alguna imatge i algun escrit(1 o 2 de cada)de prova(sempre ho podrás canviar)per veure com va quedant el bloc.
    Una vegada fet això,anirem al dissenyador i farem :
    Fes clic on diu FORMAT> disseny del cos> triarem una de les opcions,en aquest cas sense columnes,i on diu disseny del peu de pàgina,triarem el que hi han tres gadgets.
    Una vegada fet això i sense sortir del lloc on ets,fes clic on posa,AJUSTAR AMPLADES,i posarem la barra al máxim.Fet això ho aplicarem al bloc,cliquant(a dalt a la dreta i de color taronja).
    De moment farem aquestes tres coses per no liar-te el primer dia,si te´n surts després anirem pels gadgets.
    Si no ho veus clar hi ha l´opció del,telèfon + ordinador al devant de cadascú de nosaltres.
    972.727.162 a partir de les 21.00 fins a les tantes.

    ResponElimina
  3. ei mil gràcies Joan! començaré les teves instruccions...a veure com va...:) pet-o-nàs!

    ResponElimina

entrades recents / recent post

entrades aleatòries / random-post